cultura

Gespa Teatre estrena avui ‘1714, Bandera Negra' a Palamós

L'agrupació teatral palamosina La Gespa estrena aquest vespre (20.30 h) a la sala municipal de la Gorga l'espectacle 1714, Bandera Negra, basat en un text de Joan Gasull i dirigit per Carles Garrido. El text comença en el moment de la destrucció de les  muralles i la ciutadella de Palamós per part de les  tropes franceses, pels volts de 1695. A través d'uns personatges palamosins ficticis, narra els moments crucials de la  guerra de Successió, des del testament de Carles II  fins a  la caiguda de Barcelona l'onze de setembre de 1714.

En el muntatge hi intervindran una trentena d'actors, i després de l'estrena d'aquest vespre, les representacions seguiran els dies 12, 13 i 14 de setembre. Totes les sessions tindran lloc a les 20.30 h, a excepció de la de diumenge, dia 14, que s'iniciarà a les 19 h. El preu de les localitats, que es poden adquirir anticipadament –els dies laborables– a les oficines de l'àrea de Cultura i a la taquilla del teatre una hora abans que comenci cada representació, és de 5 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia