cultura

L'olotí Manel Fortis publica ‘A Can Pistraus', la seva tercera novel·la

Continua les aventures i els personatges de l'obra anterior, ‘Enmig d'enlloc', de temàtica garrotxina

A Can Pistraus és el títol del tercer llibre de l'escriptor olotí Manel Fortis, amb què dóna continuïtat als personatges de la novel·la anterior, Enmig d'enlloc, tot i que capgira un xic els protagonistes. Fortis explica que torna a ser un llibre d'aventures del mateix estil directe que l'anterior i que tracta temes contemporanis, situacions en què es troben bona part dels seus coetanis. “Narro aventures divertides que passen a la gent normal que volta els quaranta”, explica. En aquest cas, els protagonistes, en Jan, la seva colla d'amics, xicotes i coneguts fan un viatge a Romania per assistir a un casament, amb un retorn accidentat però amb final feliç.

De fet, deixa la novel·la en un punt en què li sigui fàcil continuar estirant del fil de les històries dels seus protagonistes. El llibre ha estat editat per Témenos Edicions; la portada és del pintor garrotxí Josep Oliveras i les il·lustracions que inclou, de Glòria Colomer, i el pròleg, del periodista Albert Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia