cultura

Una nit al llit amb Renée obre el Pepe Sales

El pati de la Mercè es va convertir ahir en un gran espai oníric envoltat de plàstic

Envoltat de metres i metres de plàstic, el pati del Centre Cultural la Mercè oferira ahir a la nit la imatge molt realista però intangible d'una noia virtual que, gràcies a la tècnica del mapping, proposava compartir el seu llit als nombrosos assistents a la inauguració del 8è Festival d'Art Independent Pepe Sales, que La Penyora dedica fins a l'11 de febrer a la poetessa Renée Vivien (1877-1909), també molt amiga de compartir el seu llit amb altres persones, sobretot dones.

Com ja és habitual, el Pepe Sales va iniciar ahir el seu itinerari amb l'obertura al públic de l'exposició d'artistes plàstics, a la sala pati de la Mercè, que aquest any ha canviat una mica de concepte i presentació: les parets i el terra estan coberts de paper blanc, sobre el qual han pintat i dibuixat directament els diferents artistes participants: Jordi Martoranno, Roser Oliveras, Quim Serrano, Josep Perpinyà, Toni Agustí, Provi Casals, Pia Crozet, Pep Camps, Oriol Tuca, Octavi Serra, M. Àngels Feliu, Àngels Artigas, Andrés Siri, Maria Paola Coda, Anita Diamond, Ariadna Raventós, Carme Sanglas, Tura Sanz, Pere Peña i Zael, coordinats per Jofre Oliveras. L'acte va continuar, entre trons, amb Las Lo Las i una nit al llit amb Renée i els seus versos, en un acte presentat per Cristina Cervià. Demà continua el festival al Truffaut, amb la projecció de Before Stonewall (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia