cultura

Lloret de Mar exposa el llegat literari femení

La biblioteca ofereix l'exposició ‘Una literatura pròpia: dones escriptores'

En commemoració del Dia Internacional de les Dones, la biblioteca de Lloret mostra aquests dies l'exposició Una literatura pròpia: dones escriptores, cedida per l'Institut Català de les Dones, i [13]25 Al principi va ser la paraula. Dones del poble sahrauí, una exposició de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L'exposició Una literatura pròpia: dones escriptores pretén fer visible l'important llegat que moltes dones escriptores catalanes, des de fa molts segles, han deixat a la nostra literatura. Avui a Catalunya, i arreu del món, disposem d'un nombre molt important de dones que fan literatura, i que són llegides per un públic molt ampli i heterogeni. L'exposició es pot visitar fins al 16 de març al primer pis de la biblioteca de Lloret.

L'altra exposició pretén mostrar el valor, la fortalesa, la integritat i la resistència de la comunitat sahrauí representada per les tretze dones fotografiades, que són especialment destacables per la seva biografia, la seva història i la seva experiència. Aquesta exposició està inspirada en la resolució 1325, sobre dones, pau i seguretat de les Nacions Unides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia