cultura

Camps (CiU) vol continuar apostant per Vidreres

L'alcaldable va presentar divendres la candidatura de CiU a Vidreres, acompanyat pel conseller Homs

L'acte va reunir més de 300 persones

Francesc Homs, membre de la comissió executiva nacional de CiU i conseller de la Presidència, va presentar abans d'ahir al vespre la candidatura de CiU a Vidreres, encapçalada per Jordi Camps. A l'acte, que va reunir més de 300 persones al Teatre Casino, també hi va ser present Natàlia Figueras, presidenta de Convergència a la Selva Interior.

L'actual alcalde de Vidreres va iniciar el parlament fent un repàs de la feina feta durant aquesta legislatura a l'Ajuntament i va manifestar: “Ens sentim orgullosos de la feina que hem fet malgrat les dificultats. Estem il·lusionats i volem seguir treballant pel poble i la seva gent, que és el que realment ens preocupa.”

Durant la seva intervenció, Camps va donar a conèixer les línies principals en què es basarà el programa. “Tenim voluntat i compromís per dur-lo a terme”, va afirmar. Per Camps “volem fer política social i estar al costat de les persones, aquests són els eixos principals”. A més “continuarem apostant pels empresaris locals, l'esport i la cultura del nostre poble”. Per últim també va explicar que volen abaixar els impostos i tirar endavant projectes ja endegats com per exemple arreglar el nucli antic i fer el centre de dia.

En l'acte també es va donar a conèixer l'equip que l'acompanyarà. Tal com va explicar, “és una llista que combina joventut i maduresa, a més de tractar-se d'una llista renovadora”. Pel que fa als candidats, a continuació de Jordi Camps i en ordre de llista es presenten Margarita Solé, Maria Artigas, Francesc Baltrons, Antonio Fernández, Marc Carreras, Pere Rasel, Lluís Golobart, Núria Ballús i Antonio Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia