cultura

Tito Dorca publica el disc ‘Debut en clau de jazz'

Inclou catorze versions molt personals de grans clàssics jazzístics

El va presentar divendres a El Sindicat de Serinyà

El cantant Tito Dorca va presentar divendres a El Sindicat de Serinyà el seu segon disc d'estudi, Debut en clau de jazz, que inclou catorze relectures molt personals de grans estàndards jazzístics. El disc, gravat a Juglans Music , ja es troba a les principals plataformes digitals i també en concerts com el que Tito Dorca oferirà divendres vinent a Can Bo de Pau , de Salt, la vila natal d'aquest banyolí adoptiu. Ara fa tres anys, Tito Dorca va publicar el disc de cançons de bressol de diferents cultures Son Son.

En aquest Debut en clau de jazz, el cantant reinterpreta “amb fidelitat i sentiment” grans clàssics nord-americans, creats per mestres com ara George Gershwin, Arthur Hamilton, Richard Rodgers i Lorenz Hart. Són cançons eternes com ara Someone to watch over me, Smile, My funny Valentine, (I love you) for sentimental reasons, Cry me a river, It had to be you i Taking a chance on love, que han acompanyat Dorca al llarg de la seva vida personal i professional. “Segurament cadascú percebrà una cosa diferent en aquestes cançons, però el que m'agradaria que tothom sentís en escoltar-les és amor, perquè l'amor és la resposta a tot”, afirma Tito Dorca. “Faig música perquè vull explorar una part de mi”, afegeix.

En la gravació d'aquest disc també han participat músics de llarga trajectòria, com ara el bateria Rubén Berengena, el pianista Raül-Marc Portell i el contrabaixista Toni Pujol. També hi han col·laborat el guitarrista Cesc Adroher i el pianista Ofori Agyeman.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia