cultura

Volen rodar un conte de Hemingway a Fornells

El curtmetratge ‘Elefants blancs' es filmarà a l'octubre a l'estació de tren

Hemingway sempre és vigent. I el conflicte de parella que s'insinua en el relat Turons com elefants blancs (Hills Like White Elephants), publicat el 1927, ho era llavors, “als anys quaranta, als setanta i al 2016”, explica la productora Ànnia Català (Sant Feliu de Guíxols, 1987). Amb aquesta premissa, l'actor Artur Trias es va posar en contacte amb Ànnia Català perquè produís el curtmetratge sobre el relat de Hemingway. “És un conflicte que encara ara persisteix i penso que les dones, especialment, s'hi poden sentir molt identificades”, explica Ànnia Català sobre la trama, centrada en la conversa d'una parella –una operació que el lector no descobreix de què es tracta fins al final– mentre esperen el tren.

Els actors Roger Casamajor i Mireia Aixalà seran els protagonistes d' Elefants blancs, que serà dirigit per Artur Trias. Ànnia Català, per mitjà de la seva productora, Català Productions , vol rodar el curt el 4 i 5 d'octubre a l'estació de tren de Fornells de la Selva. “Conserva el seu encant, els colors i l'estructura d'una estació històrica”, explica sobre la tria de l'escenari.

Campanya a Verkami

La productora va obrir a mitjan agost una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar el projecte. La productora Ànnia Català ha adaptat, també en format de curt, el conte de Mercè Rodoreda La sang, amb Carme Abril de protagonista. El festival Notodilmfest li va reconèixer el curt La denúncia amb Miquel Sitjar i Fermí Fernàndez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia