Política

POLÍTICA

Les ANC gironines hissen una estelada al Museu d'Història

Les 35 assemblees territorials de l'Assemblea Nacional Catalana a la demarcació van hissar ahir al migdia una estelada al terrat de la torre del Museu d'Història de Girona, mentre sonaven les notes del Cant de la Senyera. La iniciativa va ser el tret de sortida simbòlic de la campanya informativa que faran durant tota aquesta setmana amb vista a l'acte central del diumenge vinent, a l'Auditori.

Al Gironès, per exemple, les 10 assemblees locals constituïdes es presentaran demà al vespre a Can Gruart de Vilablareix i ja han previst fer altres actes divulgatius i lúdics tant a la Casa de Cultura de Girona com a la Mirona de Salt, on faran un concert per la independència amb Mesclat, Dept i Acció festiva.

Les assemblees territorials de l'Alt i Baix Empordà, Garrotxa, La Selva i el Pla de l'Estany també es van afegir a la crida sobre la importància de la constitució formal de l'ANC, per al 10 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.