Barça

A la quarta final

El FC Barcelona supera les semifinals de Copa del Rei davant el València i disputarà el trofeu contra l'Athletic de Bilbao

Els blaugrana guanyen el partit de tornada per 2-0 amb els gols de Cesc i Xavi

El FC Barcelona jugarà la seva quarta final de la temporada després de superar les semifinals de Copa del Rei contra el València. Els blaugrana han guanyat el partit de tornada per 2-0 amb els gols de Cesc Fàbregas i Xavi Hernández.

El Barça ja conquerit quatre copes en el que porta de temporada: la Supercopa d'Espanya, contra el Madrid; la Supercopa d'Europa, contra el Porto, i la del Mundial de Clubs davant el Santos brasiler. Ara aspira al seu cinquè trofeu el proper mes de maig a la final de la Copa del Rei que disputarà amb l'Athletic de Bilbao.

Els dos equips sortien empatats 1-1 del partit d'anada a Mestalla, però als quinze minuts de l'inici del joc Fàbregas ha marcat el primer gol de la nit en una jugada amb Messi.

El gol de la tranquil·litat, però, no ha arribat fins al minut 81, quan Xavi Hernández ha sentenciat l'eliminatòria amb el 2-0. Amb un jugador menys per l'expulsió de Feghouli per doble groga al minut 75, el València ja no ha tingut cap possibilitat de remuntada.

Andrés Iniesta ha celebrat la seva flamant alta mèdica –que ha rebut aquesta mateixa tarda– sortint a la gespa en l'últim canvi del partit, per Cesc, ja en temps de descompte.

Els blaugrana jugaran així la seva 35a final de Copa, una competició en la qual fins ara ha aconseguit 25 títols i 9 subcampionats.

L'última victòria del Barça en una final de la Copa del Rei va ser fa dos anys precisament al camp del València també contra l'Athletic, al qual en aquella ocasió va guanyar per 4-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.