Successos

Garraf

Agredeix l'exalcalde de Sitges per una factura impagada

Baijet denuncia un restaurador per haver-li donat un cop de puny

Sent batlle va deixar a deure un dinar a l'agressor

Exercir la política té un cost. I, si no, que ho preguntin a l'exalcalde de Sitges Jordi Baijet (PSC), que ha estat agredit per un empresari que reclama que li paguin la factura d'un dinar que Baijet va fer al seu restaurant quan era batlle. L'exalcalde ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra i la picabaralla política no s'ha fet esperar.

L'agressió es va produir dimecres, a l'escola pública on treballa Baijet, que va deixar la primera línia política el juny passat. El restaurador va entrar al claustre i va reclamar el deute a l'exalcalde, que li va dir que no podia tramitar la factura. La discussió va pujar de to i Baijet manté que, al final, l'empresari li va clavar un cop de puny. Segons l'exalcalde, l'agressor va manifestar que a l'Ajuntament no li havien donat cap solució i que li havien dit que demanés explicacions a Baijet.

“En Jordi està tocat psicològicament”, va explicar ahir el portaveu del PSC al consistori, Ricard Vicente. El socialista va recordar que, tot i el canvi de govern, “l'administració és la mateixa i ha de donar una resposta al ciutadà, sense traspassar les responsabilitats a qui ja no té l'obligació de gestionar-les”. L'actual alcalde, Miquel Forns (CiU), va condemnar ahir l'agressió en nom del govern local i va assegurar que l'Ajuntament no té cap deute reconegut amb l'empresari. Forns va lamentar que el PSC “faci clares insinuacions, atribuint al govern l'origen de l'agressió”, i que “utilitzi políticament els fets”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.