Més esport

Cameron Jette repeteix, a Llorà

Ciclisme. El canadenc va tornar a guanyar l'Open BMW, després d'una lluita aferrissada amb Collados

El ciclista canadenc Cameron Jette (Scott 3 Rox Racing) es va imposar en la cursa de BTT de Llorà, i va aconseguir la segona victòria en dues curses després de la que es va fer a Quart la setmana anterior i que va obrir l'Open BMW. Jette va ser el més ràpid en completar els 27 quilòmetres i més de 1.000 metres de desnivell acumulat de la volta llarga, si bé va haver de guanyar l'esprint final a Christian Collados (Bicis Esteve). Francesc Freixer (Bicis Esteve) va ser tercer. Pel que fa la volta curta, de 15 quilòmetres i més de 700 metres de desnivell positiu acumulat, Xavier Ferrer (Radikalbikes) va ser el guanyador amb el francès Alexí Vigier, segon, i Xavier Ariza (La Torreta Bike club), tercer. 400 persones van participar en les curses de BTT i de cursa a peu, tot i els 10 graus negatius de temperatura. La tercera prova del circuit, diumenge a Llagostera.