Administracions

barcelonès

Trias anuncia un pla B si es fa la vaga de transport de TMB

Sosté que encara confia que el conflicte se solucioni i que no hi haurà problemes

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va declarar ahir en un acte a la Barceloneta que encara confia que les negociacions i els “esforços” de tots els implicats poden acabar per solucionar el conflicte de TMB i poder així desconvocar la vaga del transport públic anunciada pels dies del Mobile World Congress. L'alcalde, però, ha reconegut que si aquesta entesa no acaba sent possible, les administracions posaran en marxa un pla B per intentar pal·liar el perjudici que assegura que produiria la vaga dels treballadors de TMB.

A l'espera, amb mutisme

Tot i parlar de l'existència d'alternatives, no les va voler avançar. Es va limitar a dir que aniran lligades als serveis mínims que haurà de decretar la Generalitat de Catalunya i que, en funció d'això, s'hauran de prendre unes o altres decisions. “Espero que aquesta vaga encara siguem capaços d'evitar-la”, va declarar. I és que l'alcalde assegura que té clar que ara mateix les administracions i, sobretot, l'empresa TMB, tenen l'obligació de treballar per evitar la vaga. Xavier Trias, a més, ha volgut contradir als que creuen que el conflicte està enquistat i que la convocatòria de vaga és inamovible:

“No crec que sigui inevitable”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.