Més esport

Doblet de Colom i Trayer, a Llagostera

Ciclisme. El francès Marc Colom es va imposar en la tercera cursa de l'Open BMW i Trayer va ser segon en la seva reaparició

Marc Colom (VTT Calvisson) va guanyar la tercera de les quatre proves de l'Open BMW de BTT, que es va fer ahir al matí a Llagostera i que va comptar amb quasi 400 participants. Colom és el número 4 del rànquing francès de BTT, i es va imposar en la categoria elit amb un temps d'1h27:06 en els 30 quilòmetres. Per darrera del francès Marc Trayter (Scott) va ser segon a 1 minut i 44 segons, en la seva reaparició un cop superats els problemes físics que li han impedit començar la temporada a un bon nivell. Guillem Muñoz i Pablo Egeda (TomàsBellès) van ser tercer i quart i els únics en arribar a menys de 10 minuts del guanyador.

Josep Duran guanya la volta curta

B.S.

Josep Duran (TomàsBellès) va guanyar la volta de 20 quilòmetres. El ciclista, cadet, va treure quasi 3 minuts al segon, Xavier Ferrer (Palafrugell CC). Anna Villar (TomàsBellès) va guanyar en categoria femenina i Florenci López en veterans. Les curses de promoció van comptar amb 80 participants.