Comunicació

Art per pagar les multes per TV3

El president d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent, va presentar ahir a València l'exposició Art en acció, que recull les obres donades a l'entitat per més d'un centenar d'artistes del país de renom internacional i que es posen a la venda per contribuir al pagament de les multes que li va imposar el govern valencià per les emissions de TV3 en aquest territori.

Tres sancions —una de 100.000 euros i dos més de 300.000 euros cadascuna— que incloent-hi penalitzacions i interessos de demora ascendeixen a més de 900.000 euros. De moment, ACPV n'ha aconseguit pagar 453.000 i ampliar el termini, fins al 2015, per abonar la resta. Li han embargat, però, els casals Jaume I de Castelló, Ontinyent i Alacant.

Les obres cedides es venen a preus que oscil·len entre els 100 euros les més barates i els 40.000 de la més cara, una d'Andreu Alfaro. Climent va agrair la “solidaritat” dels artistes col·laboradors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.