Política

El PP censura les protestes que “no respecten la llei”

L'alcaldessa Barberá assegura que s'ha assistit a una “gran permissivitat” pel que fa a les ordenances

Clemente crítica que l'oposició no haja condemnat les pintades en la seu del partit

El PP valencià ha aprofitat les pintades que han aparegut aquesta cap de setmana en alguns monuments històrics de València i que al·ludeixen a la primavera valenciana per a criticar les protestes estudiantils dels últims dies.

L'alcaldessa de la ciutat, Rita Barberá, ha assegurat que es tracta d'“una manera de rebel·lar-se que no respecta ni la cultura, ni el patrimoni de tots”. “És una protesta que advoca per no respectar ni les ordenances ni la llei”, ha censurat. La líder popular ha assegurat que des dels últims mesos s'ha assistit a “una gran permissivitat” quant a l'incompliment d'ordenances i de lleis importants.

Des del PP, el seu secretari general, ha criticat que l'oposició no haja condemnat la pintada de què ha sigut objecte la façana de la formació aquest cap de setmana, ni les concentracions que s'hi produeixen de forma no comunicada des de fa dies. “L'oposició està creant un monstre difícil d'aturar si no atura la manipulació que en fa, de les protestes”, ha dit Clemente.

1.200 euros de neteja

Per la seua part, la delegació de Medi Ambient ha emés un comunicat en què informa que una primera actuació dels tècnics de “neteja superficial” costarà uns 1.200 euros. El consistori ha comentat que les pintades realitzades aquest cap de setmana han afectat les Torres de Serrans (cinc pintades); la Casa Museu Benlliure (tres pintades); les Torres de Quart (quatre pintades); la plaça de l'Encarnació (una pintada) i el convent de l'Encarnació (dues pintades).

A aquestes se sumen la la seu del Partit Popular (tres pintades); la basílica de la Mare de Deú (una pintada); la catedral (una pintada) i el Centre Arqueològic de l'Almoina (tres pintades).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.