Successos

judicial

Imputat ara el futbolista ferit en la baralla nocturna a Olot a l'agost

El principal imputat l'acusa d'haver-lo lesionat a ell i ara és víctima i imputat

Axel Vizuete Continente, el jove futbolista que l'11 d'agost de l'any passat va resultar ferit de gravetat (va haver de ser hospitalitzat durant dies i operat setmanes després) en el decurs d'una batussa a l'exterior del bar La Cerveseria d'Olot, ja no és únicament la víctima en les diligències que segueix el jutjat número 2 d'Olot, sinó que ara també té la condició d'imputat. El jutjat l'ha imputat després que la defensa de Lluís Miquel Xumi Masoliver, el principal implicat en les lesions que va patir Vizuete, demanés al jutjat d'Olot que els permetés exercir l'acusació particular contra Vizuete com a responsable de les lesions a Masoliver en la baralla. Masoliver sempre va assegurar que havia actuat en defensa pròpia després que Vizuete l'ataqués amb una barra de ferro de les que s'utilitzen per sostenir els pesos al gimnàs. El jutjat d'Olot va desestimar la compareixença de Masoliver com a acusació particular. Després la seva defensa va presentar recurs contra la resolució davant de l'Audiència de Girona i l'Audiència va acceptar el recurs i va ordenar que se cités Vizuete com a imputat per les lesions a Masoliver. La declaració es va fixar per dilluns i en la seva compareixença Vizuete, que ara té la doble condició de perjudicat i imputat en la causa, es va acollir al seu dret a no declarar i no va respondre a les preguntes de l'acusació.

Per les lesions de què va ser víctima Axel Vizuete hi ha imputats, a part de Masoliver, dos joves més: Juan Hidalgo i Sergio Guerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.