Infraestructures

infraestructures

Rajoy reafirma el corredor mediterrani

Promet a Montilla que el pressupost reflectirà que és un projecte prioritari

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha insistit aquest dimarts des del Senat que el corredor mediterrani és una “prioritat” per al govern espanyol i s'ha compromès amb el senador del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, a fer que així consti en el pressupost general de l'Estat que aprovarà el Consell de Ministres el pròxim 30 de març, malgrat admetre que la situació econòmica “no és bona”. “En la nostra última proposta hem ratificat el nostre compromís pel corredor mediterrani i a més hem demanat que no es descarti l'eix Almeria-Màlaga-Algesires”, ha dit el president espanyol, que ha afegit que, entre els objectius més immediats, hi ha la finalització de l'ample de via internacional entre la frontera francesa i Barcelona per després estendre-la a tota la península, segons recollia l'agència ACN.

Rajoy ha reconegut també que l'Estat té una “carència important” en el transport ferroviari de mercaderies i, en aquest sentit, ha recordat que aquest any es construirà l'accés provisional al port de Barcelona i que s'està redactant l'estudi per la unió dels ports de Tarragona i Barcelona com a part del corredor mediterrani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.