Societat

comerç

Girona buscarà consens ara en el mercat del Lleó

L'equip de govern de Girona atribueix a “un error” la circular que van rebre els marxants de fora del mercat del Lleó, en què s'explicaven les noves condicions per poder parar a l'exterior. Així ho va certificar en el ple de dilluns la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, que va explicar que el contingut era excessiu “perquè s'hi exposaven canvis que no estan aprovats per l'òrgan” que pertoca.

Cunyat va explicar la voluntat de reordenar les parades seguint una petició dels marxants del mercat del Lleó. Els grups d'ICV i el PSC van criticar a l'equip de govern la manera com s'ha gestionat la qüestió i les dues forces municipals van reclamar-li que rectifiqui i busqui el consens i el diàleg amb els productors de l'exterior.

El govern farà ara la recollida d'informació pertinent per veure si es compleix o no la normativa vigent per a les parades exteriors. Cunyat va garantir que hi haurà “un procés fins al nou model” i que es buscarà que “s'equilibrin les inquietuds entre uns col·lectius i uns altres.

L'objectiu és concentrar les parades en un dels costats del mercat del Lleó i garantir la qualitat de tots els productes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.