Societat

barcelonès

Acord a Barcelona per lluitar contra la crisi

L'Ajuntament de Barcelona i 472 entitats han acordat fer un front comú per lluitar junts contra les conseqüències de la crisi social. “Hem de donar suport al voluntariat social i aconseguir que les persones siguin més solidàries en el seu dia a dia”, afirma la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos. En concret, Ajuntament i entitats treballaran plegats per promoure projectes i xarxes de col·laboració per millorar la inclusió social a la ciutat i donar una àmplia resposta a les necessitats socials.

Barcelona té un teixit social extens i fort que aplega més de 35.000 persones contractades i 90.000 voluntaris, a més d'un espai de relació, l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, promogut per l'anterior responsable de polítiques socials, Ricard Gomà, d'ICV.

“L'Ajuntament ha incrementat notòriament els pressupostos destinats a les polítiques socials, ja que entenem que la qualitat de vida de les persones i la reactivació econòmica són els objectius del nostre govern”, afirmava Fandos divendres en el marc de la presentació del front comú amb les entitats i organitzacions socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.