Successos

robatoris a dojo

Uns lladres fan un forat en una joieria de Girona

Els assaltants van accedir a l'establiment a través d'un comptador de llum d'unes galeries del carrer Santa Eugènia

Roben un quilo d'or i joies

Nou robatori a través del sistema del forat a la ciutat de Girona. Aquest cop l'objectiu dels lladres va ser la joieria Línia d'Or. Els fets van tenir lloc dissabte passat, 17 de març, al voltant de dos quarts d'onze de la nit, quan els assaltants van accedir en unes galeries comercials i d'oficines mig abandonades que hi ha al carrer de Santa Eugènia, a l'altura del número 21, i que també donen als carrers d'Ibèria i Bisbe Sivilla. En un lateral dels túnels hi ha una porta metàl·lica, que dóna a un quadre de llums. Els assaltants en van fer saltar el pany i van rebentar la porta d'accés. Un cop dins, els lladres, armats amb un objecte contundent, va començar a donar cops a la paret que dóna al lavabo de la joieria fins que hi van fer un forat prou gran per poder-hi passar. De l'establiment els assaltants van tenir temps d'endur-se'n mantes de joies i un quilo d'or. En canvi, no van poder ni forçar la caixa forta perquè va sonar l'alarma de la joieria, i els lladres van haver de sortir cames ajudeu-me. Ara els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i ahir la policia científica va estar recollint proves i mostres al lloc dels fets per poder identificar els lladres.

El cas del Bankinter

El 14 de novembre passat, uns lladres van aconseguir accedir a les oficines de l'entitat bancària Bankinter de Girona, a la plaça Marquès de Camps, fent un reguitzell de forats encadenats a partir del passatge Ansesa, a uns 200 metres del banc. Els lladres van començar esbotzant la porta de vidre del local de can Codina, actualment buit, tot i que havia estat una botiga de mobles. Un cop a dins d'aquest local van fer un forat, prou gros perquè hi passés una persona sense dificultats, a la paret del fons, i a partir d'aquí es van anar fent camí foradant parets seguint una trajectòria paral·lela al carrer de Santa Eugènia i perpendicular a la plaça Marquès de Camps, on hi ha l'entrada al banc. Tot i la feinada que van tenir i la professionalitat que van demostrar a l'hora de preparar l'assalt, els lladres van aconseguir un botí escàs, d'uns 2.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.