cultura

barcelonès

Ni un euro per al Concurs de Música de Badalona

L'Ajuntament retira la subvenció, que el 2011 va ser de 6.000 euros

Els promotors no el suspendran

L'Ajuntament de Badalona ha retirat íntegrament la subvenció amb què anualment contribuïa a la celebració del Concurs de Música de Badalona, promogut per l'associació juvenil La Rotllana. Es tracta del certamen d'aquestes característiques més antic i amb més capacitat de convocatòria de l'àrea metropolitana, que l'any passat va atreure 242 bandes, 91 més que l'any 2010.

En el certamen del 2011, el consistori badaloní hi va contribuir amb 6.000 euros, una xifra que ja representava una retallada respecte a edicions anteriors. L'Ajuntament de Badalona havia arribat a aportar 12.000 euros a aquesta cita cultural. Enguany, però, la subvenció municipal s'esfuma i els organitzadors no podran comptar amb el suport econòmic de l'Ajuntament, que per compensar-ho s'ha ofert a donar suport logístic.

El representant de La Rotllana, Salva Periago, ha lamentat la decisió presa pel govern del PP. “Entendríem que en el moment que estem ens reduïssin l'aportació econòmica, però no ens esperàvem la notícia que ens han comunicat”, sosté. Ell garanteix que el Concurs de Música de Badalona, que enguany arriba a la catorzena edició, “se celebrarà, amb diners o sense diners de l'Ajuntament”. Això sí, és molt probable que s'hagi d'endarrerir uns mesos.

LA XIFRA

6.000
euros
va destinar l'Ajuntament de Badalona, l'any passat, al Concurs de Música. Enguany no n'hi destina ni cinc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.