El lector escriu

Normes obsoletes de Barcelona

Diumenge passat varem anar a passejar a Montjuïc amb la intenció de visitar els Jardins Joan Maragall, però, com que hi anàvem amb el gos, no ens van deixar entrar.

En un espai públic no hi deixen accedir els gossos? Ni lligats? Després de fer la caminada, ja que tampoc poden pujar ni al bus ni al metro, ens vàrem quedar amb un pam de nas.

Ja fa nou anys que compartim la vida amb el nostre incondicional amic. Tal com recomana l'Ajuntament, vàrem anar a la gossera a buscar-lo i ara gairebé no ens podem moure de casa: sembla que els animals de companyia tinguin la pesta. Les normes municipals els exclouen de tot arreu (això no t'ho expliquen).

Ara que la meva pujada d'adrenalina va ser a la tarda, quan al Parc de l'Espanya Industrial la gent es banyava al llac, altres dormien plàcidament en grans matalassos... i ningú els cridava l'atenció. Això sí que està permès!!! Em fa l'efecte que a Barcelona hi ha més animals de dues potes que de quatre.

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.