Societat

Societat

Instal·laran atraccions a la Copa durant l'exposició Girona, Temps de Flors

La junta de govern va aprovar-ne les bases per a la instal·lació amb la voluntat d'aportar més elements festius

La mostra serà del 12 al 20 de maig

La 57a edició de l'exposició Girona, Temps de Flors incorporarà com a una de les principals novetats la instal·lació d'atraccions de fires al passeig de la Copa. La junta de govern de l'Ajuntament de Girona va aprovar, el 30 de març, el plec de condicions que regularà la implantació de firaires en aquest espai de la ciutat. L'objectiu de l'equip de govern és aprofitar l'atracció indiscutible que té cada any la mostra floral per completar-la amb una oferta diferenciada que pugui servir per atraure nous perfils cap a la capital gironina durant els dies de l'exposició de flors, en especial, les famílies amb mainada. El fet que el tradicional certamen floral s'escaigui en plena primavera també es veu des del govern municipal com una oportunitat perquè les atraccions de fires aportin un accent festiu a la ciutat durant la setmana.

Ingressos en crisi

La instal·lació de firaires a la Copa també suposarà un ingrés extraordinari per al consistori, que permetrà assumir el cost d'activitats de ciutat que, amb les retallades, corrien el perill de desaparèixer. No està definit el nombre d'atraccions que podran instal·lar-se, però es preveu que estaran circumscrites a l'espai de la Copa.

Del 12 al 20 de maig

L'exposició de flors aquest any es farà del dissabte 12 de maig fins al diumenge dia 20, mantenint el model que hi havia hagut fins ara. CiU va anunciar que estudiaria ampliar la mostra floral a quinze dies, però per aquest any han decidit mantenir el model dels dos caps de setmana habitual. Ara s'estan tancant els espais que participaran en la mostra Girona, Temps de Flors, que l'any passat va suposar l'obertura de 83 patis, 29 exposicions florals i 10 jardins i paratges del Barri Vell de la ciutat, que van tornar a atraure milers de visitants.

LA DATA

12.05.2012
És el dissabte
que es preveu inaugurar l'exposició de flors de Girona i que durarà fins al diumenge, dia 20 de maig.

Amb l'amenaça de la vaga

L'exposició de flors d'aquest any torna a plantejar-se amb l'amenaça de vaga per part dels treballadors de neteja de la nova empresa Girona+Neta. Encara hi ha marge per reconduir la situació, però de moment els treballadors de la recollida selectiva, que reclamen l'equiparació del sou amb al resta de treballadors després de la unificació de plantilla amb la nova contracta, han previst concentracions cada divendres d'abril i el 4 de maig. A més, si la negociació no avança a bon port han convocat vaga indefinida a partir del 9 de maig, coincidint amb la mostra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.