Educació

EDUCACIÓ

La UdG estén l'educació fora de la Universitat

La cooperació és el fil argumental de les V Converses Pedagògiques

La Universitat de Girona (UdG) vol difondre l'educació fora de la comunitat universitària. Aquest és un dels objectius de la cinquena edició de les Converses Pedagògiques, segons diu el coordinador del grau de pedagogia de la UdG, Carles Serra. El paper de l'educació en la cooperació per al desenvolupament ha estat el fil argumental de les converses.

En les converses adreçades a estudiants de la UdG, mestres i pedagogs en actiu, entre altres, també hi col·laboren la Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social (Ser.Gi) i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya. Per avui (a les 11) a l'edifici de la Fundació UdG hi ha una conferència de Jordi Cabana, de la UdG i la Universitat de l'Havana, i tallers amb Tona Calm i Cèlia Pasadas, de l'institut La Garrotxa, que exposaran el projecte Ull, canvi i acció, sobre un treball dels llocs d'origen d'uns alumnes no europeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.