Administracions

vallès occidental

Nou municipis mancomunen l'enllumenat

També agruparan les despeses dels serveis d'arxiu i d'informàtica

Els ajuntaments de Gallifa, Matadepera, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, els nou que tenen menys de 10.000 habitants al Vallès Occidental, han decidit posar fil a l'agulla per començar a mancomunar alguns serveis per estalviar i agrupar despeses i optimitzar recursos. Els primers que compartiran seran els de l'enllumenat públic i el de serveis d'arxiu i gestió documental, que inclou tots els procediments de documentació, protecció de dades i gestió documental en l'àmbit de l'administració electrònica.

Aquest és el primer resultat de la diagnosi que han elaborat sobre els possibles serveis a compartir des que fa tres mesos va constituir-se la Comissió de Petits Municipis que sumen prop de 44.000 habitants i que presideix l'alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé.

Altres vies de treball que explora la comissió són les relacionades amb les tecnologies de la informació i comunicació, com ara la compra, manteniment i instal·lació d'equips i la resolució d'incidències en els sistemes informàtics. A l'agenda dels alcaldes també hi ha la voluntat de mancomunar serveis de tinença i recollida d'animals, la gestió d'obres i serveis i la recollida de deixalles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.