Política

Marí atorga a Crespo “tota” la responsabilitat del “saqueig” d'Emarsa

El PP acusa al socialista de “no fer gens” en la seua responsabilitat com a vicepresident de l'empresa que gestionava la depuradora de Pinedo

L'exvicepresident primer de Emarsa i alcalde d'Albal, Ramón Marí, va assegurar ahir que l'expresident de l'entitat i exvicepresident de la Diputació provincial, Enrique Crespo, és qui té “tota” la responsabilitat en el “saqueig” de l'empresa gestora de la depuradora de Pinedo, el forat de la qual ha xifrat en 40 milions d'euros. Marí va insistir que Crespo, que “representava al PP”, era qui “ho amagava tot, no deia les coses o canviava d'advocat quan havia algun problema”.

Marí es va expressar així en la comissió d'investigació d'Emarsa a les Corts. El dirigent socialista, que va ser el primer a denunciar el cas davant Fiscalia, va ser també el primer a comparèixer en aquesta comissió que els grups de l'oposició van qualificar de “farsa”, ja que no hi passaran els que consideren “responsables polítics” de la gestió de Emarsa: l'alcaldessa de València, Rita Barberá, l'exgerent de l'entitat, Esteban Cuesta, o el president de les Corts, Juan Cotino.

Marí va aprofitar per a demanar “disculpes” als treballadors de l'entitat que, per la gestió “ruïnosa” del PP, estan en l'atur; i a la societat valenciana a la qual “estem ofenent contínuament”.

Enfront dels arguments de Marí i les seues acusacions al PP, la portaveu popular en la comissió, Alicia de Miguel, li va retraure que en les actes de les reunions del consell d'administració d'Emarsa, Marí no va plantejar “cap dubte o sospita que puguera haver algun problema relacionat amb l'honradesa o corrupció” en la gestió de la depuradora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.