Política

El PSPV continuarà personat en la causa del presumpte finançament il·legal del PPCV

Tot i que Puig prefereix denunciar la corrupció des de l'àmbit polític, en aquest cas els socialistes mantindran “tota l'acció jurídica”

La nova direcció del PSPV ha decidit mantindre's en la causa per presumpte finançament il·legal del PPCV derivada del cas Gürtel que s'investiga en el TSJ valencià, segons han informat a EuropaPress fonts socialistes.

Així, la formació socialista romandrà com a acusació, tot i que ahir es va apuntar la possibilitat que podria retirar-se del procediment atés que el nou secretari general, Ximo Puig, és més partidari de denunciar la corrupció des de l'àmbit polític que des del judicial.

El PSPV anirà “cas a cas” per triar la via més adequada en cada moment, però en la causa per presumpte finançament irregular del PPCV “es manté tota l'acció jurídica i el partit no fa un pas arrere”, segons han indicat les mateixes fonts.

El vicepresident segon de la mesa de les Corts i diputat socialista, Ángel Luna, –un dels signants de la querella– ha valorat positivament que el partit seguisca avant en aquesta causa, perquè “ara ve l'important”.

“És la part grossa del cas Gürtel”, ha destacat Luna, que considera que la coneguda com a causa dels vestits “mai no s'havia d'haver separat de la resta de l'afer, perquè tot forma part d'una trama corrupta i de les relacions que ha tingut amb la Generalitat i amb la cúpula del PPCV”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.