Societat

Lipdub i "Enxaneta" aquest cap de setmana a Perpinyà

Les sessions tindran lloc dissabte i diumenge al Castillet i al Méga-Castillet

Aquest cap de setmana, dues sessions excepcionals en 3D tindran lloc als cinemes Castillet de Perpinyà.

A més de la projecció del Lipdub pel català en el qual han participat més de 7000 persones el passat 31 de març i que ha estat rècord de participació recollit per la World Record Academy, la sessió comptarà amb la presentació en exclusiva del documental de TV3 en 3D Enxaneta sobre el món dels castells.

Aquest reportatge no es pot veure actualment a cap sala de Catalunya Sud, i es projectarà a la capital de la Catalunya Nord després d'haver-ho fet a París, San Francisco i Palma de Mallorca, a més d'una quinzena de 15 localitats catalanes des de la seva estrena, el 17 de novembre del 2011. Enxaneta és un documental en 3D, produït per Televisió de Catalunya, sobre el món dels castells. Amb la participació de castellers de diverses colles, Enxaneta representa un viatge de tota la família castellera a través dels conceptes que sempre han definit els castells: valor, força, equilibri i seny. I aborda temes poc tractats fins ara, com la por i el risc que representen les caigudes.Partint de la gravació integra en 3D del Concurs de Castells de Tarragona del 2010, Enxaneta explica amb la veu d'una nena tot el que experimenten els castellers quan afronten la consecució d'un castell (http://www.tv3.cat/enxaneta ).

Hi haurà dues projeccions especials dissabte i diumenge amb la presència de membres de l'equip de rodatge de la pel·lícula. Les dues sessions -que es repetirien tant dissabte com diumenge a les 19.00 hores en cas que l'aforament no fos suficient-, tindran lloc el dissabte al Castillet i el diumenge al Méga-Castillet, carretera d'Elna.

Dissabte 5 de maig.Cinema Castillet de Perpinyà

15.00 h actuació castellera

16.00 h presentació del Lipdub per la llengua catalana en 3D

16.30 h estrena del documental Enxaneta

Diumenge 6 de maig. Cinema Mega-Castillet

15.00 h actuació castellera

16.00 h presentació del Lipdub per la llengua catalana en 3D

16.30 h estrena del documental Enxaneta

Per assistir a les representacions, cal reservar plaça a http://www.cine-movida.com/castillet/contact/.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.