Vueling descarta l'aeroport de Girona i aposta pel pont aeri Barcelona-Madrid

El president de Vueling, Josep Piqué, va descartar ahir que aquesta companyia posi en servei algun vol a curt termini des de l'aeroport de Girona i va indicar que una de les apostes principals que té és el pont aeri Barcelona-Madrid. «En poc temps hem aconseguit el 25% de la quota de passatgers d'aquesta ruta», va destacar. El president de Vueling va remarcar que estan a punt de finalitzar la fusió amb Clickair (companyia de baix cost d'Iberia) i que estan en un moment de «concentració i de potenciar les rutes ja existents».

Piqué va exposar els objectius de la companyia durant una conferència sobre El futur de les companyies aèries, organitzada en el marc de les sessions del Cercle d'Infraestructures, que es va portar a terme a la Llotja de Contractació de Girona.

Sobre l'anunci de Ryanair d'entrar al Prat amb un pont aeri per 100 euros, Piqué manté que cal que hi hagi una igualtat de condicions. «Ryanair no pot exigir que se li abaixin les taxes aeroportuàries, ja que no s'entendria que hi hagués un tracte de favor cap a una companyia que diu obertament que vol rebentar el mercat de preus», va manifestar.

En relació amb la titularitat dels aeroports, Piqué manté que «el que realment importa no és la titularitat, sinó l'eficiència». Segons considera, sovint es barreja el model de gestió amb «un debat sobre la redistribució del poder polític».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.