Comunicació

‘El Temps' deixa uns mesos el quiosc

La revista El Temps deixarà temporalment els quioscos i només la podran rebre els subscriptors. Així ho ha explicat l'editor, Eliseu Climent, en una carta oberta publicada en l'últim número i titulada El Temps, Segona època, en què atribueix el canvi a “un seguit de condicionants nous que tenen a veure amb la crisi en general i amb el model de negoci periodístic en particular”. Climent explica que s'“ha iniciat un procés d'obertura accionarial” –El Temps és propietat al 100% d'Edicions del País Valencià, dirigida per ell mateix– que culminarà amb una nova estructura de la propietat “més sòlida”. Avança que el procés tindrà “diverses fases” i que en les pròximes setmanes afectarà l'estructura interna de l'empresa amb el nomenament d'un director general que entrarà en funcions l'1 de juny i que s'encarregarà “de pilotar la renovació”.

En declaracions a l'ACN, Climent ha remarcat que és una mesura “temporal” i que confia que la revista, fundada el 1985, pugui tornar als quioscos d'aquí a uns mesos.

També ha assegurat que la reestructuració no suposarà cap reducció de plantilla i que l'obertura de capital és un fet “positiu” perquè permetrà que El Temps “puga durar almenys 30 anys més”. Durant el procés, el setmanari es continuarà distribuint entre els aproximadament 5.000 subscriptors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.