Economia

Promoció turística i gastronòmica

La Costa Brava i el Pirineu de Girona, presents a Bilbao, Bordeus i Sardenya

L'oferta turística, enogastronòmica i cultural de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es divulguen en dues accions promocionals a la ciutat occitana de Bordeus i a l'illa de Sardenya, i també en la fira de turisme basca Expovacaciones, a Bilbao, de manera directa i participativa en els mercats emissors de turisme de proximitat.

Des d'avui fins al 13 de maig, el conjunt de l'oferta turística de la demarcació serà present en la fira Expovacaciones de Bilbao, en què participarà dins l'estand de Catalunya amb diverses entitats gironines: Roses, l'Escala-Empúries, Castell-Platja d'Aro, Blanes i la Vall d'en Bas. L'associació turística de Palafrugell, l'Associació d'Estacions Nàutiques de Catalunya i Petits Grans Hotels de Catalunya també assistiran a la mostra, que rep uns 240.000 visitants.

També de demà a diumenge, la destinació turística gironina es difondrà mitjançant l'acció promocional Village Catalan de Bordeus, impulsada per l'Agència Catalana de Turisme amb la voluntat de reforçar les accions de promoció de la destinació catalana a França.

Posteriorment, del 18 al 20 de maig, s'assistirà a la ciutat de Sàsser per fer promoció turística i difusió de productes gastronòmics i alimentaris de la demarcació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.