FEDERACIÓ CATALANA

Encara falten cinc directius més a la FCF

Aviat entrarà Jacint Borràs (Barça) a la junta de Jordi Casals

Una tercera cadira serà per a algú de la llista de Jesús Farga

Dilluns van quedar nomenats 22 directius d'aquesta nova federació, però encara queden cinc cadires buides que s'adjudicaran aviat. Dues d'aquestes seran per a un representant del Barça i un de l'Espanyol, que volien tenir veu i vot en les reunions, més enllà que Laporta i Sànchez Llibre puguin seguir de vicepresidents d'honor, cosa que s'està valorant, però que Jordi Casals voldria que fos així, juntament amb els presidents del Girona i del Nàstic. Per part del FC Barcelona entrarà el directiu Jacint Borràs –president del Barça Atlètic i responsable del futbol base–, que dilluns era a la presa de possessió, i per part de l'Espanyol encara s'ha de valorar.

A més, tal com va dir Jordi Casals durant la campanya, oferirà un lloc a algú de la llista del seu rival, Jesús Farga, tot i que encara no ha transcendit el nom de la persona escollida.

Pel que fa a la composició de la nova junta directiva feta dilluns, es nota el pes de les dues crosses en les quals s'ha basat la victòria de Casals, que és el territori (tot el que no és Barcelona) i el futbol sala, que mai abans havien estat tan representats en la junta, a pesar de la seva importància en nombre de clubs.

Moreno Delgado.

Jordi Casals i la seva nova junta han presentat avui una petició formal a la secretaria general de l'Esport de la Generalitat per modificar la llei perquè es puguin celebrar eleccions democràtiques al comitè d'àrbitres català (CTA) com més aviat millor. «Els que ara en demanen han tingut tres anys per demanar canviar la llei i no ho han fet, i ara volen eleccions de seguida», explicava ahir el president. Abans, però, Casals vol parlar amb l'actual president del CTA, César Ochoa Díez (es reuneixen demà), per comunicar-li que per una qüestió de confiança el rellevaran per l'exàrbitre maresmenc de primera Xavier Moreno Delgado, que estava a la candidatura de Miquel Corredor contra Ochoa Díez.

QUI SÓN ELS DIRECTIUS NOUS?

Els vuit directius nous
Josep Vives:
Va ser el delegat de Tarragona –va entrar amb Roche com a president del Roda de Berà, ara ja no ho és– fins que va dimitir justament per entrar en campanya. Continuarà sent el delegat de Tarragona.
Jordi Terés:
Era el subdelegat de Lleida. Havia dimitit per la campanya i ara en serà el delegat.
Joaquim del Pino:
Era el delegat de Terres de l'Ebre i ho continuarà sent, i també havia dimitit.
Albert Navas:
Va ser el gerent de la Fundació de la FCF fins fa mig any –va entrar amb Roche–, quan va dimitir per discrepàncies amb Campoy, i també era coordinador dels comitès de competició. La candidatura de Casals va néixer en una reunió entre ells dos i Xavi Torres.
Toni Pérez:
És
el president del Porqueres FS, i era el delegat de Girona de futbol sala. No va dimitir.
Juan Carlos Hueto:
President de l'Esplugues FS, i era el delegat del Baix Llobregat de futbol sala. Havia dimitit.
Miquel Àngel Esquerré:
Era el delegat de Tarragona i Terres de l'Ebre de futbol sala, i no havia dimitit.
Pere Vila:
Era el delegat d'Osona i havia dimitit.
Els sis adjunts nous
Joaquim Sala:
És president de la PB Solsona.
Joan Martí:
Vicepresident del Vielha, serà el delegat dels Pirineus.
Àngel Galiana:
Vicepresident del Santboià i delegat del Baix Llobregat. Havia dimitit. Serà el nou delegat de Barcelona i Baix Llobregat conjuntament.
Luis Dorado:
President del Pubilla Casas, va ser directiu de la FCF en l'era de Jaume Roura. Forma part de l'ACFC de Fermín Casquete, però no va estar d'acord amb l'acord amb Farga.
Jose Manuel Botella:
President del Santa Eulàlia (l'Hospitalet del Llobregat), i també és de l'ACFC.
Jesús Graupera:
Era delegat comarcal del Baix Camp i havia dimitit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.