Més esport

Classificacions

Purito avisa i Ventoso s'aprofita de la confusió

Ciclisme. El català es va deixar veure amb un atac a 6 km de la meta i el cantàbric es va emportar la victòria després d'una caiguda dels velocistes

El català Purito Rodríguez (Katuixa) es va deixar veure amb un atac inesperat a poc més de 6 quilòmetres de l'arribada a Frosinone i va tornar a amenaçar la maglia rosa . El gran triomfador va ser el cantàbric Fran Ventoso (Movistar), que es va saber moure millor que ningú enmig de la confusió. L'atac de Rodríguez i Dani Moreno, en el segon dels tres petits repetjons del tram final, va suposar un esforç extra per als velocistes. L'intent no va reeixir , però el toc de gràcia va arribar a 300 metres de la meta. Un revolt molt tancat a l'esquerra va provocar una caiguda en què s'hi van veure involucrats alguns esprintadors. Matthew Goss, massa obert, es va menjar Filippo Pozzato i en l'operació també va arrossegar el campió del món Mark Cavendish.

Etapa 9 (166 km)
1r F. Ventoso (Movistar)
3h39:15
2n F. Felline (Androni)
m.t.
3r G. Nizzolo (Radio Shack)
m.t.
General
1r R. Hesjedal (Garmin)
36h02:40
2n J. Rodríguez (Katuixa)
a 9
3r P. Tiralongo (Astana)
a 15
4t R. Kreuziger (Astana)
a 35
59è J.A. Flecha (Sky)
a 10:29
121è A. Losada (Katuixa)
a 47:11
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.