Sense - El Punt

turisme

CiU avala la dissolució del patronat de Blanes

L'Ajuntament de Blanes va aprovar ahir la dissolució del Patronat de Turisme i n'assumirà les competències, tal com havia avançat aquest diari. El PSC, que governa en minoria, va rebre el suport de CiU. “El model del patronat és d'una altra època”, va afirmar Lourdes Fàbrega, primera tinenta d'alcalde. Per Ramona Marco (CiU), “no tenia gaire lògica que continués com fins ara”. ICV-EUiA i el PP s'hi van oposar. Els primers van argumentar: “Perdem quota de participació, quota democràtica”, va dir el seu portaveu. Des del PP, Josep Llambí va justificar la seva oposició, perquè era “una eina imprescindible” per a la promoció turística. Els tres partits de l'oposició van demanar al govern que no es perdés el diàleg amb el sector hoteler i amb els partits polítics. També es va aprovar que les quatre persones que treballen al patronat passin a formar part de la plantilla de l'Ajuntament.

El PSC, gràcies a l'abstenció de CiU, va tombar una moció d'ICV-EUiA i el PP en què es demanava rebaixar la quota a les escoles bressol municipals.

El ple d'ahir també va aprovar el pla local de joventut, amb l'únic vot en contra d'ICV-EUiA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.