cultura

Quan el cine és viatjar

La Casa de Rússia a Catalunya inaugurarà aquest proper dissabte 30 de juny, a les set de la tarda, la presentació i inauguració del Festival de Cinema Turístic El món dels viatges 2012. Durant la setmana que dura el Festival estan programades projeccions d'autors i artistes reconeguts a Catalunya, l'Estat espanyol, Rússia, Ucraïna i Lituània. També, entre altres activitats, se celebrarà durant els mateixos dies del Festival, un concurs durant els mateixos dies del Festival, en què la temàtica és el Món dels Viatges i Lloret de Mar.

A l'acte inaugural, que tindrà lloc a l'Art Centre (Passeig Verdaguer, 11) de presentació assistiran representants de l'Associació Casa de Rússia a Catalunya, l'alcaldia de la ciutat de Lloret de Mar i de l'Associació Foto-Film Calella. Es presentaran els convidats i membres del jurat, es projectarà una retrospectiva de pel·lícules sobre el turisme (des de l'any 1914) i s'inaugurarà una exposició dedicada a la història del cinema. Entre altres actes s'oferiran retrospectives de personatges com el productor i director Isidoro Llorca, l'operador Ígor Krupnov i l'artista i director Algis Arlauskas. Mentre aquestes tindran lloc a l'Art Centre, hi haurà també projeccions de pel·lícules a concurs a la Casa de cultura (Plaça Pere Torrent).

Finalment, la clausura del festival i l'entrega de premis es farà el divendres 6 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.