cultura

Glopets de cultura a Caldes

El mestre Manel Camp (piano) i Llibert Fortuny (saxo) obren dissabte (22h), al Jardí de les Termes Romanes, amb el concert Populina, els actes del cicle Glopets d'Estiu, que agrupa la programació cultural d'aquest estiu de Caldes de Malavella. A Populina el seguirà l'espectacle familiar Per què els gats mengen rates? (6 de juliol, 19h, als Jardins de Pere Vidal), a càrrec de Contasons, mentre que al mateix lloc hi actuarà el cantautor Joan Colomo, el dia 13 de juliol (22h).

El 20 de juliol (19h), també als Jardins de Pere Vidal, Xevi Compte presenta l'espectacle familiar Els sons de l'univers, que permet els infants la descoberta de diversos instruments ètnics i el seu so. El dia 27 de juliol (22h), també als Jardins de Pere Vidal, serà el torn del grup de cabaret-pop The Mamzelles, mentre que el mes d'agost l'activitat queda reduïda als mínims: cinema al carrer, a la plaça Ajuntament Nou, amb Els barrufets (16 d'agost, 22h) i Sherlock Holmes. Juego de sombras (30 d'agost, 22h). Tancarà la temporada, el 8 de setembre (22h), als Jardins de les Termes Romanes, la formació de vent de l'Orquestra Jove de la Selva, amb un concert de música moderna per a big band.

A banda d'aquesta programació, l'Ajuntament també organitza, a través de la biblioteca municipal i el Club Excursionista de Caldes, una caminada i un conte itinerant (7 de juliol), i el cicle de visites teatralitzades, que començarà l'11 d'agost i que es faran tots els dissabtes, fins la diada de Sant Maurici, el 22 de setembre.

En cas de pluja, les activitats previstes es traslladarien al teatre-cinema municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.