Política

La causa de Cooperació passa al TSJ perquè puga imputar Blasco

La jutgessa que investiga el presumpte desviament de fons públics veu indicis de delicte de l'exconseller de Solidaritat

La jutgessa que investiga la presumpta malversació de fons de la Generalitat valenciana per a cooperació aprecia indicis de delicte en l'actuació del exconseller valencià de Solidaritat i síndic parlamentari del PPCV, Rafael Blasco.

Segons ha informat el TSJCV en un comunicat, la jutgessa titular del jutjat d'instrucció número 21, Nieves Molina, ha acordat remetre la coneguda com a causa de la Cooperació a la sala civil i penal del TSJCV.

Aquest tribunal haurà de pronunciar-se sobre la seua competència per a investigar el cas, atés que la jutgessa ha observat indicis delictius en l'actuació de Blasco, diputat a les Corts i, per tant, aforat.

Les mateixes fonts han informat que no hi ha un termini previst perquè el jutge del TSJ que s'encarregue de la instrucció del cas es pronuncie sobre la competència de la sala.

El passat 22 de juny la Fiscalia va reclamar la imputació de Blasco en la citada causa en observar també indicis per a “imputar fets de naturalesa delictiva” a l'exconseller Blasco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.