Política

EUPV exigeix la dimissió de Castedo i Alperi

Exhorten Fabra a fer-los dimitir dels seus càrrecs “si vol tenir credibilitat” en la lluita contra la corrupció

El portaveu del grup municipal d'EUPV en l'Ajuntament d'Alacant, Miguel Ángel Pavón, i la diputada d'EUPV per Alacant en les Corts, Esther López Barceló, han exigit la dimissió “immediata i fulminant” de Sonia Castedo i Luis Díaz Alperi dels seus càrrecs públics a l'Ajuntament d'Alacant i a les Corts valencianes, després que el jutge del cas Brugal els ha citat a declarar en qualitat d'imputats. El jutge els atribueix tres delictes de corrupció —revelació d'informació privilegiada facilitada per autoritat, tràfic d'influències i suborn— en l'elaboració del Pla General d'Alacant.

Els representants d'EUPV, que va ser el primer partit polític que es va personar com a acusació popular en el cas, consideren que la situació de l'alcaldessa d'Alacant i diputada a les Corts, i la de l'exalcalde i també diputat, és “insostenible” i han exigit al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que els faça dimitir dels seus càrrecs “si vol tenir una mínima credibilitat com a president de la Generalitat en la lluita contra la corrupció”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.