Sense - El Punt

música

Mas Sorrer celebrarà el 10è aniversari amb Sílvia Pérez i Chano Domínguez

El “multiespai” de Gualta també rebrà la Fundación Tony Manero i, a més del 7è Festival de Curtmetratges, ha programat un festival de circ a l'agost

Un “multiespai” on tot és possible. Així defineixen els seus responsables el Mas Sorrer de Gualta, nascut el 2002 com un jazz-bar per gaudir de la música a l'aire lliure, sota la direcció de Gerard Argemí. Per tant, el Mas Sorrer celebrarà aquest estiu el seu desè aniversari, i ho farà amb una programació especial que inclourà una festa d'aniversari, el 21 de juliol; els concerts de la Fundación Tony Manero, amb el seu disco-funk (2 d'agost); el pianista gadità Chano Domínguez, un mestre de la fusió entre jazz i flamenc i tot un habitual del Mas Sorrer (12 d'agost), i el músic novaiorquès Jonah Smith, que combina jazz, blues i folk (27 d'agost). La cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, que va oferir al Mas Sorrer alguns dels seus primers concerts, hi tornarà el dissabte 1 de setembre per tancar aquesta programació especial d'aniversari amb un concert d'homenatge “a un amic i col·laborador comú, Sergi Iglesias”, a qui Sílvia també ha dedicat la cançó Iglesias del seu primer disc, 11 de novembre.

A més d'altres cites estiuenques ja tradicionals com ara el Festival Internacional de Curtmetratges, el Mas Sorrer proposta per a aquest estiu un festival de circ que anirà a càrrec de l'Ateneu Popular de Nou Barris, les nits del 13, 14 i 15 d'agost, amb tres passis diferents d'acrobàcies i malabars. Entre els artistes internacionals que participaran en aquest festival, hi haurà Jeremias Faganel, amb la seva perxa xinesa. A més, durant tot l'estiu el Mas Sorrer oferirà sessions de discjòqueis com ara 2D2, Wakanda, An Der Beat, Dr. Joan, Dulce Jones, Javier Rial i, com a resident i responsable de la programació, Miguelito Superstar, de la Fundación Tony Manero.

LA DATA

21-7-2012
La festa d'aniversari
del Mas Sorrer tindrà lloc el dissabte 21 de juliol, amb música en directe, còctels especials, etc. Entrada lliure.

25 films es projectaran al festival de curts

Un total de 25 films han estat seleccionats pel jurat del 7è Festival Internacional de Curtmetratges de Mas Sorrer, i s'hi projectaran del 27 al 29 de juliol. Codirigit per Laia Marull i Andrew Tarbet, el festival té una important participació internacional, i per a l'espectador és un gran al·licient veure cinema a la fresca, en plena nit d'estiu empordanesa (22 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a