Festes populars i fires

Blanes (Selva)

Cap al cel

El Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava, a Blanes, s'escurça per motius econòmics però incorpora nous al·licients

Un dels actes més esperats de la festa major en honor de la patrona de Blanes, santa Anna, és el Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava, que enguany s'escurça per motius econòmics. Seran quatre dies d'espectacles pirotècnics al cel a càrrec de tres empreses de l'Estat espanyol i una d'Itàlia, escollides entre un total de setze propostes d'arreu del món que aspiraven a participar en aquesta reconeguda competició. En el pressupost d'organització d'aquest any també s'ha experimentat una davallada, tot i que també s'han cercat nous al·licients per incentivar la participació. En aquest sentit, i com a novetat, l'empresa que es classifiqui en el primer lloc, a part de tenir l'oportunitat de participar-hi l'any següent, s'encarregarà de fer l'espectacle pirotècnic que tancarà les Fires de Sant Narcís de Girona, l'1 de novembre. Serà l'Ajuntament gironí qui abonarà 12.500 euros a la pirotècnia guanyadora.

També per primer cop, el cartell de la festa i del concurs pirotècnic s'han escollit a través d'un concurs. El guanyador ha estat Dani Puentes, amb una proposta que combina els colors bàsics d'impressió per representar l'esclat dels focs sobre la silueta de Sa Palomera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.