La Lloll celebra 25 anys d'actriu amb un xou a La Villarroel

En la festa, l'artista canta i rep els famosos personatges que ha encarnat

Va ser un juliol d'ara fa 25 anys que Lloll Bertran va debutar professionalment al teatre. Feia unes setmanes que havia acabat la carrera a l'Institut del Teatre i el director Pere Planella la buscava: «Em pensava que potser era perquè volia fotocopiar-me els apunts, que deia que els tenia molt nets.» Doncs no. Li va oferir debutar a L'auca del senyor Esteve al Grec, amb els grans actors de l'escena catalana del moment, com ara Pau Garsaball, Joan Borràs, Carme Molina... La Lloll va demanar al directiu de Focus, Jordi González, la cessió d'un teatre per fer dues o tres sessions d'una gala íntima. Però González la va animar perquè la trobada fos també amb el seu públic. El show de la Lloll, 25 anys farà, com a mínim, 25 funcions a La Villarroel. Si el públic ho vol (l'actriu admet que el juliol és un mes difícil pel Grec i les vacances) l'obra es podria prorrogar fins que engegui la gira d'El joc dels idiotes, la comèdia en què Joan Pera comparteix cartell amb la Lloll. Sembla que hi ha alguns teatres de Catalunya que ja s'han interessat per una gira d'El show de la Lloll. Per ara, la Lloll debuta a La Villarroel.

L'actor i director Enric Llort ha llimat la posada en escena amb el suport del director musical, Sergi Cuenca. I és que la Lloll amenaça, irònicament: «Cantaré tot allò que no m'han deixat cantar.» De fet, la festa, en què ret un homenatge al teatre tot agraint el favor del públic, que li ha permès seguir treballant del que més li agrada (explicar històries dalt d'un escenari), també recuperarà els personatges més mediàtics (la Vanessa, la Sandra Camaca...). Elles serviran per confessar les pors d'una actriu. La Lloll disfruta establint comunicació amb el públic i admet que els nervis, amb l'edat, creixen tant com les ganes d'agradar al seu públic fidel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.