Més esport

Sara Ramírez, eliminada

Londres 2012. Va caure derrotada en el segon partit de la competició individual de tennis de taula contra la ucraïnesa Pesotska

La sabadellenca Sara Ramírez va ser eliminada en el segon partit de la competició individual per la ucraïnesa Margaryta Pesotska, que la va vèncer per 4-1 (11-7, 11-9, 8-11, 13-11 i 11-6). L'enfrontament va ser més disputat que el que reflecteix el marcador final, i la clau va estar en el quart set, quan la jugadora del Fotoprix Vic –83 del rànquing mundial–, es va posar al davant i va estar a un punt, 10-11, d'empatar el partit a dos sets. Va acabar cedint el set i la ucraïnesa, la 54a jugadora del món, va encarrilar la victòria i la classificació. En el seu primer partit de la competició olímpica, Sara Ramírez va derrotar, com ja era previsible, la hindú Ankita Das per un clar 4-1 (11-9, 11-8, 11-7, 8-11 i 11-2) en 29 minuts. Ara Sara Ramírez, Gàlia Dvorak i la xinesa nacionalitzada Yanfei Shen disputaran la prova per equips.