Administracions

Banyeres ratifica Ramón Albero com a president de la Comissió de Comptes de la Mancomunitat

Se signa un conveni amb Orus Energia S.L amb la finalitat de reduir el consum energètic municipal

L'últim ple ordinari del mes de juliol de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha aprovat per unanimitat dels tres grups polítics la ratificació del regidor d'Hisenda, Ramón Albero Belda, com a president de la Comissió Especial de Comptes de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat.

El ple de la Mancomunitat va sol·licitar esta aprovació amb la finalitat que tots els membres dels òrgans de govern de l'ens comarcal foren avalats pels plenaris dels seus ajuntaments respectius. En conseqüència, la comissió de comptes ha quedat formada per l'alcalde de Beniarrés, Luís Tomás López; el regidor de l'ajuntament d'Alcoi, Francesc X. Agulló Payà; l'alcalde d'Agres, José Manuel Francés Reig; José Sanz Pascual, alcalde d'Alfafara, Elisa Genís Cardona, regidora de Muro i Ramón Albero com a president.

La Mancomunitat també ha iniciat el procés per a la cobertura de la plaça de gerent. Les instàncies es podran presentar en qualsevol dels municipis mancomunats en el termini de 20 dies naturals a partir del 31 de juliol.

En esta mateixa sessió plenària també es va aprovar per unanimitat la designació del regidor Antonio M. Martínez Sempere com a representant de l'Ajuntament de Banyeres en l'Associació Serra de Mariola.

Acord Orus

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha signat recentment un acord amb la companyia Orus Energia S.L. amb la finalitat de reduir el consum elèctric de la institució local als seus edificis, així com de l'enllumenat públic.

El canvi de companyia suposarà una reducció superior al 10% respecte a la despesa anterior, el que representarà un estalvi aproximat de 35.000 € anuals. En la selecció s'han tingut en compte els preus oferits per altres companyies i els informes elaborats pels serveis tècnics de l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.