Societat

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 2/8 sense folre en la diada de St. Fèlix

Els verds aconsegueixen descarregar 4 castells de gama extra i igualen la millor actuació de la història

La Vella de Valls carrega el primer 5/9 folre de la temporada

Els Minyons de Terrassa i la Jove de Tarragona fan la ‘tripleta'

Els Castellers de Vilafranca han descarregat aquest dijous el 2/8 sense folre per quarta vegada en la història durant la diada de St. Fèlix a Vilafranca del Penedès. De fet, és la única colla que ha aconseguit aquest fita. A més, els de la camisa verda ha arrodonit una magistral actuació, descarregant quatre castells de gamma extra: el 4/9 folre i agulla, el primer de la temporada, el 3/9 folre i agulla, el 2/8 sense folre i el pilar de vuit amb folre i manilles. Amb aquesta actuació, els Castellers de Vilafranca igualen la mateixa actuació que ells mateixos van protagonitzar en la diada de Tots Sants del 2010, considerada per molts com la millor actuació d'una colla en la història castells.

Per altra banda, la colla Vella dels Xiquets de Valls també ha aconseguit carregar un castell de gama extra, el primer 5/9 amb folre de la temporada, que ha cedit un cop l'enxaneta ha fet la segona aleta. Els de la camisa rosada han arrodonit una molt bona actuació amb un perfecte 3/9 amb folre, l'onzè de la d'enguany, i el 4/9 amb folre. A la ronda de pilars han descarregat el pilar de sis.

Els Minyons de Terrassa no han pogut aconseguir el 2/9 amb folre i manilles, ja que el castell ha cedit quan la canalla ha començat a baixar després de dubtar un segons si pujaven o no. Tot i això, els Minyons han aconseguit la tripleta, amb un4/9 folre, el 3/9 folre i el 5/8.

La colla Jove dels Xiquets de Tarragona també han aconseguit la tripleta. Han iniciat l'actuació amb un 3/9 amb folre i un 4/9 amb folre. Tots dos han pogut descarregar-se i en el cas del 4de9 amb folre es tractava del primer de la temporada, després que el passat cap de setmana va haver de desmuntar-lo fins a quatre vegades al Catllar i a l'Arboç. En la tercera ronda, han culminat la seva segona participació a Vilafranca, amb un 5/8.

La Diada de St. Fèlix ha començat amb quasi una hora de retràs per culpa de la pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.