Comunicació

Ràdios públiques, juntes per la Diada

Iniciativa pionera en les emissores públiques. La Xarxa, antiga COM Ràdio, i Catalunya Ràdio fan la transmissió conjunta de l'acte institucional de la Diada, de les onze del matí a la una del migdia. Aquesta iniciativa permetrà que totes les emissores locals que ho vulguin s'hi puguin afegir. La cobertura de l'acte anirà a càrrec de Neus Bonet, des del parc de la Ciutadella, i Martí Farrero, des dels estudis. S'hi inclouran connexions amb les zones del monument a Rafael Casanova de Barcelona, amb la tomba del conseller en cap a Sant Boi de Llobregat i amb Sant Feliu de Guíxols, per seguir les ofrenes a la tomba de Josep Irla. També es connectarà amb les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona.

Especial a la tarda

De tres a quatre, a Converses, Jordi Garcia Soler entrevista Quico Pi de la Serra. A les quatre hi haurà una edició especial d'En guàrdia!, en què Enric Calpena analitzarà els antecedents de la Guerra de Successió, que van culminar en l'11 de setembre del 1714, amb la col·laboració de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté i del doctor Antoni Simon, catedràtic d'història de la UAB. L'emissora també cobrirà la manifestació, a partir de les cinc i fins a les vuit del vespre, amb un programa especial de cobertura amb Kilian Sebrià des de l'estudi mòbil situat a l'estació de França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.