Necrològiques

Montse Boix i Pujol

Va ser professora i directora de l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona

La professora Montse Boix i Pujol, que va desenvolupar pràcticament tota la trajectòria professional a l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona, va morir abans-d'ahir, dia 16 de setembre, a l'edat de 67 anys.

Nascuda a Peralada el 9 de febrer del 1945, Montse Boix es va incorporar a l'Institut Vicens Vives precisament durant el temps en què aquest centre docent es va traslladar a l'actual edifici de les Pedreres, a final dels anys seixanta.

Montse Boix era tota una institució en aquest institut gironí, en el qual va fer classes de física i química a moltes generacions de gironins. També havia estat directora del centre durant els anys vuitanta. Abans de jubilar-se va ser també membre del Consell Escolar Municipal.

Montse Boix va estar sempre molt implicada en el món de l'educació i ho va demostrar amb una gran dedicació a la seva tasca docent. “Feia molt bé la seva feina”, van destacar ahir fonts properes a la família.

Boix també va desenvolupar una feina molt activa dins la parròquia de Sant Josep de Girona.

Casada amb Joan Maria de Batlle i Surroca, i mare de tres fills, Imma, Joan i Ferran, demà dimecres, dia 19 de setembre, a les 10 del matí, se celebrarà una missa de comiat a la parròquia de Sant Josep de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a