Societat

OCI

Quart tindrà 4 pàrquings per a autocaravanes

L'estacionament serà per a un màxim de dos dies, gratuït i amb zona de serveis

L'Ajuntament de Quart tindrà, a partir de dissabte, un aparcament exclusiu per a autocaravanes. A la plaça de la Vila, a tocar de l'edifici consistorial, l'equip de govern convertirà sis antigues places d'estacionament per a cotxes en quatre places per a autocaravana.

L'alcaldessa de Quart, Laura Vall-llosera (Alternativa per Quart), explica que el govern (AxQ-CiU) ha volgut donar facilitats a aquest tipus de turisme perquè, entre altres raons, això podria servir com a estímul al comerç local. “La idea és que també ajudi el comerç de Quart i la gent del poble. També pot servir perquè els turistes coneguin les vies verdes o facin un descans per anar després en direcció a França o bé a la Costa Brava”, afirma.

Amb la nova zona d'aparcament, Vall-llosera ha explicat que el govern ha volgut atendre la proposta d'una quinzena de quartencs que solen viatjar en autocaravana pel continent europeu. “Aquesta gent ens ho ha aconsellat. Ho hem estudiant i hem cregut convenient fer-ho.” Les quatre places seran gratuïtes i s'hi podrà aparcar durant un màxim de 48 hores.

Acte d'inauguració

La zona per a autocaravanes s'inaugurarà dissabte al migdia amb una trencada de l'olla –“Quart és un poble terrisser”, recorda l'alcaldessa–. A la tarda, hi haurà una concentració d'autocaravanes, en què s'han convocat una vintena de veïns del poble

A partir de dilluns, l'Ajuntament de Quart instal·larà uns rètols per senyalitzar la zona. Més endavant, hi haurà uns plafons informatius.

L'aparcament, segons explica Vall-llosera, tindrà una zona completa de serveis, amb buidatge d'aigües grises i aigües negres, amb la possibilitat d'omplir el dipòsit d'aigua corrent del vehicle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.