Cinema

Super 8

Fusió explosiva de talents

Super 8 neix de la confluència de dues històries i dos talents. J.J. Abrams, un brillant realitzador que acumula fans a la televisió (Perdidos, Alias, Fringe...) i al cinema (Misión imposible: 3, Star Trek, Monstruoso...), tenia dos projectes que va acabar ajuntant: un d'autobiogràfic sobre uns adolescents apassionats pel cinema que volen fer una pel·lícula, i una història al voltant d'una línia de tren que transportava material classificat com a secret. De la unió d'aquests dos projectes, i del talent de J.J. Abrams amb el de Steven Spielberg, en funcions de productor executiu, va néixer una pel·lícula que evoca el millor cinema familiar dels anys vuitanta.

La pel·lícula es va estrenar als Estats Units fa dos mesos i ha tingut un èxit notable. Qui vulgui saber més coses sobre el seu argument, ho trobarà fàcilment per internet. Però és aconsellable asseure's a veure aquesta pel·lícula sense saber gaire de la trama: buscar el nen que tots tenim a dintre (això els que ja hagin superat l'adolescència) i disfrutar del que un crític anomenava anys enrere l'alegria de narrar. I, si es vol, entretenir-se a descobrir les múltiples referències que es poden trobar als universos creatius de Steven Spielberg i J.J. Abrams, perfectament fusionats en un guió brillant que conjuga perfectament diferents gèneres i línies narratives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Super 8

«Super 8»

Gènere: Ciència-ficció
Direcció: J.J. Abrams.
Intèrprets: Joel Courtney, Jessica Tuck, Riley Griffiths.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a