Política

Sánchez-Camacho afirma que separar-se d'Espanya només portarà més atur

La presidenta del PP de Catalunya argumenta que la independència de Catalunya “perjudicaria la recuperació econòmica”

Alícia Sánchez-Camacho assegura que el PSC no té un projecte clar d'encaix amb l'Estat

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest diumenge que la independència de Catalunya només aportaria a aquest territori més crisi i més atur. “Els que ens volen separar, els de CiU, no volen que treballem units, volen la separació d'Espanya, el que comportaria més crisi, més atur, i perjudicaria la recuperació econòmica”, ha subratllat.

Sánchez-Camacho ha visitat avui a l'Ajuntament de Castelldefels l'exposició en què s'exhibeixen la Copa del Món i les dues Eurocopes conquistades per la selecció espanyola de futbol, a la qual ha posat com exemple de treball en equip.

“La selecció espanyola ha fet història i és el resultat del treball conjunt: catalans, asturians, madrilenys, andalusos, manxecs... treballen junts per un objectiu comú amb tota llibertat”, ha argumentat.

La presidenta del PP català ha recalcat que és necessari “traslladar aquest esperit a la nostra societat i a la política”, i ha afirmat que el seu partit vol “agrupar tots els catalans que se senten catalans i espanyols”. En aquest sentit, ha considerat que el PSC “no té un projecte clar de Catalunya dins d'Espanya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.