Empreses

Taurus Group entra al mercat de Perú

Taurus Group ha adquirit recentment l'empresa peruana Mapalsa, fundada el 1986 i dedicada al desenvolupament i comercialització de productes de petit electrodomèstic i parament de la llar. La seva marca Práctika està situada entre les tres més venudes i reconegudes del país, i té com a principals famílies de producte els processadors d'aliments, l'aspiració i la climatització.

Els seus productes es distribueixen en el canal tradicional, grans magatzems, supermercats i venda institucional. Actualment la companyia disposa de més de 250 treballadors i factura 10 milions de dòlars (7,7 milions d'euros). L'adquisició de Mapalsa s'uneix a anteriors compres del grup espanyol, que els darrers anys ha reforçat i diversificat el seu posicionament en el mercat estatal i internacional amb la compra de companyies com Casals, Monix, Winsor, Minimoka, Mellerware, Inalsa, Mallory o White and Brown. “Estem molt atents a oportunitats corporatives i sinergies que ens permetin seguir creixent”, explica Àngel Riudalbàs, conseller delegat de Taurus Group. A més, apunta, “Perú, amb 30 milions d'habitants, és un país amb un important creixement econòmic, del 6,9% el 2011, fet que converteix l'adquisició en una important oportunitat per a la nostra companyia a Amèrica del Sud, reforçant la nostra presència a la zona, on operem en la majoria dels països llatinoamericans des de les nostres filials de Brasil, Mèxic i Colòmbia”.

aniversari.

L'any 2012 és per a Taurus un any de celebració. En aquest curs, l'empresa d'Oliana (Alt Urgell) compleix 50 anys. La forta aposta per la internacionalització i diversificació de línies de negoci i el desenvolupament de productes propis (R+D), configuren l'actual ADN de Taurus, que té més de 2.000 treballadors. Taurus posseeix companyies filials en tretze països, així com una xarxa de distribuïdors que els permet operar a més de vuitanta països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a